Intrebari Frecvente

 • Intrebari frecvente

 • Ai nelamuriri?

 • De ce Videochat ?

  Activitatea de videochat implica un efort fizic minim si un profit maxim, cu un program flexibil. Sunt fete si cupluri care ajung sa castige intr-o luna intre 1000 si 8000 Euro.

  • Videochatul este slujba perfecta pentru oricine caută independența financiara și potențialul de a câștiga peste 10000 RON lunar lucrand in fata camerei web. Fie ca esti un stundent sau doar cineva obosit de a lucra ore lungi într-un loc de muncă cu un program de la 9 la 5 prost platit, ne-ar placea sa te ajutam sa faci o diferenta in viata ta. Cea mai buna parte este ca oricine poate deveni model de videochat! Nu există nici experiența necesară.

   Modelele care isi doresc sa exceleze in acest domeniu pot fi invitate pentru a construi un portofoliu online, site-ul lor propiu, pot participa la evenimente de casting si multe altele. Oricare ar fi obiectivele tale in videochat lasa-ne sa iti deschidem noi usa in aceasta industire.

  Care sunt cerintele pentru colaborare?

  Pentru colaborare sunt necesare urmatoarele : – varsta cuprinsa inttre 18-35 ani. – cunostinte minime de operare a unui calculator (tastare) – cunostinte de baza ale limbii engleze si/sau o alta limba straina . Nu colaboram cu baieti!

  Nu am experienta in domeniu . Pot lucra ?

  Daca cunosti limba engleza la un nivel conversational, un aspect fizic placut (nu trebuie sa ai look-ul unui supermodel , orice categorie de fete sau baieti , mai slabi sau mai plinuti , cu sani mai mari sau mai mici , fiecare isi are audienta lui) . Nu esti inhibata de domeniul adult ? Atunci totul va fi in regula . Experienta isi are rolul sau in aceasta activitate . Cu timpul vei invata sa te perfectionezi , vei invata cum sa-ti atragi cat mai multi clienti in chatroom-ul tau si implicit sa generezi castiguri cat mai marii .

  Ce documente sunt necesare pentru angajare?

  La angajare modelul va trebui sa prezinte Cartea de Identitate . Aceasta este necesara atat pentru incheierea formelor legale de colaborare dintre studio si model cat si pentru deschiderea de conturi individuale pe site-urile de video chat . Documentele furnizate sunt confidentiale si nu apar nicaieri pe internet , ele sunt doar pentru uzul intern (iar in cazul site-urilor de video chat doar pentru a li se demonstra acestora ca modelul indeplineste formalitatile legale avand peste 18 ani).

  Pot fi vazuta din Romania?

  Pe toate siteurile cu care colaboram banam Romania.

  Cati bani pot castiga ?

  Iti garantam un castig minim lunar de 1000$ cu conditia sa lucrezi 4-8 ore pe zi 5 zile pe saptamana. Castigurile iti vor creste garantat odata cu experienta. In 2-3 luni poti ajunge usor la castiguri de 2000-3000 $ lunar.

  Ce alte bonusuri sau beneficii pot avea daca lucrez la Netlive Studio?

  Studioul nostru desfasoara diverse campanii de premiere si stimulare a performantelor modelelor. Oferim bonusuri de angajare, fidelitate, de top (zilnic, de weekend, saptamanal si lunar). Studioul nostru colaboreaza cu cei mai mari internet provideri din Romania: GTS Telecom si Euroweb. Daca decizi sa colaborezi cu noi vei avea parte de sedinte foto profesionale gratuite.

  Oferiti suport tehnic ?

  Oferim suport tehnic 24/24 7/7 pentru absolut toate modelele noastre, noi vom fi alaturi de tine si te vom ajuta sa excelezi in acest domeniu si iti maximizezi incasarile. La Netlive Studio vei beneficia de o platforma de logare automata pe siteurile de profil.

  Cum primesc banii ?

  Fie ca lucrezi de la studio sau de la domiciliu Netlive Studio te va plati intodeauna la timp. Plata se face zilnic, saptamanal sau bilunar.

  De ce Netlive Studio?

  Ne facem diferiti prin modul in care lucram, si prin seriozitatea cu care abordam fiecare angajat. Detinem o echipa tanara care la randul ei s-a ocupat cu activitatea de videochat, cunoscand toate aspectele acestui job, de aceea va garantam ca alaturi de noi veti ajunge la incasari uriase.

 • Contacteaza-ne!


  Lasa-ne un mesaj folosind formularul de contact sau contacteaza-ne telefonic!

  Vodafone: 0721841489
  Cosmote:  0761312133

  beep si te sunam noi, sau pe YMessenger, faceti click aici

   

 

Leave a Reply