Despre Videochat

Despre videochat:

despre videochat

despre videochat

Webcam modeling-ul sau videochat-ul ocupă o poziţie relativ nouă în cadrul industriei pentru adulţi.

Chiar şi în ziua de azi, cu această economie dura, cererea pentru divertismentul prin webcam nu prezintă urme de încetinire, defapt este într-o continuă creştere.

Videochat-ul este este unul din puţinele locuri de munca unde o persoană poate obține cu zero experiență din prima zi de muncă o frumoasă sumă de bani. Cu numărul aparent nelimitat de fetișuri căutate, practic oricine poate să câștige bani frumoşi ca model de videochat.

Webcam pentru laptopCe este Videochat-ul?

Videochat-ul constă în comunicarea directă cu diverse persoane prin intermediul calculatorului conectat la internet, a camerei video şi a microfonului. Aceste persoane plătesc un preţ pe minut pentru a vedea modelul şi pentru a purta discuţii cu acesta, atât cu caracter erotic cât şi non-erotic. Modelele de videochat lucrează virtual pe internet, cât vor şi când vor. Conceptul este simplu:

Free chatul

Modelele îmbrăcate seducător se loghează într-o rețea de chat folosind un program sau browserul web apoi sunt amplasate în camera lor virtuală de chat, în timp ce camera video transmite live pe internet. Cele mai bune site-uri de videochat oferă freechat sau open chat şi îşi promovează singuri modelele. Tot ce are de făcut un model este sa se logheze pe chat şi să vorbească cu clienţii din camerele de chat. Deoarece nu exista nici un schimb de bani în freechat obiectivul unui model este să convingă clienţii să intre într-o discuţie privată numită private chat, atunci aceşti clienţi devin clienţi plătitori. Aici are loc showul şi prin acest mod rețelele de chat și modele câștiga banii lor.

Chatul Privat

În timp ce în sesiuni private, modele câștiga o sumă de bani stabilită pe minut, clienţii îşi regizează propriile lor showuri erotice. Unii clienţi plătesc modelele chiar făra să ceara un show erotic. Astfel un model de videochat nu o să ştie niciodată la ce să se aştepte. Deşi modelele nu trebuie să facă niciodată un lucru inconfortabil, acestea ar trebui sa fie confortabile lucrând dezbrăcate.

Potenţialul veniturilor

În timp ce majoritatea modelelor de videochat nu încep prin a încasa sute de dolari peste noapte, modele de top câstiga peste 6000$ pe luna! În medie, modele începătoare câştiga intre 50$-100$ pe tură până când îşi construiesc o bază solidă de clienţi fideli. Modelele care își dedică timpul şi interesul acestui job ajung sa câştige intre 100$-300$ pe tura în primele 3 luni. Prin munca, devotament şi seriozitate videochat-ul poate fi o cariera profitabilă şi plină de satisfacţii.  
Castiga bani din videochatPrimul lucru pe care trebuie să îl ştii când cauţi un studio de videochat este prevenirea înșelătoriei. Din păcate, la fiecare pas greşit, mai ales în această industrie este cineva care abia așteaptă să te separe de bani, sau chiar mai rău, sa îţi fure identitatea. Fiți foarte prudenți cu cine colaboraţi şi în cine aveţi încredere cu informațiile dumneavoastră personale. Printre alte lucruri, asigurați-vă că studioul cu care lucrați are un site web, este o societate înregistrată la registrul de comerţ, și are un număr de telefon funcţional în cazul în care aveți nevoie pentru a intra în contact cu o persoană reală. Auzim tot timpul povesti de groaza de la modele care au lucrat din greu săptămâni, chiar luni de zile şi nu şi-au primit salariile de la angajator. Cercetați cu atenţie înainte de a colabora cu un studio de videochat pentru a nu cădea pradă ţeparilor. În al doilea rând, contrar cu ceea ce unele companii vor să crezi, videochat-ul nu te va face bogat peste noapte. Pentru a avea succes în această afacere trebuie depus mult efort, timp, seriozitate, precum şi de indrumarea şi sprijinul unui profesionist. În afară de acest fapt există sute de site-uri de videochat de unde sa alegi, dar doar câteva din ele au traficul, software-ul şi suportul tehnic necesar pentru a ajuta modelele să culeagă întregul potenţial al acestei afaceri. Colaborarea cu Netlive Studio îţi va asigura cea mai bună poziţie printre celelalte modele online din prima zi. Acest lucru te va scuti de chinul de a te înscrie şi de a lucra pe site-uri şi reţele de videochat cu trafic slab şi prost plătite.
model de videochat Pentru a avea succes şi un venit excelent este necesar mult timp, devotament, conexiunile necesare şi munca grea. Această regulă este valabilă în videochat la fel cum este valabilă în orice altă carieră. Modelele care se inscriu pentru munca fara efort sau pentru a se inbogatii peste noapte vor fi dezamagite. Daca esti muncitoare, putin obraznica si iti face placere sa discutii cu oameni, este posibil sa ai ceea ce iti trebuie pentru a deveni un model de videochat de succes! Primul lucru de care veți avea nevoie este de echipament adecvat (calculator performant, webcam performant, iluminare adecvata si internet de mare viteza, lucruri pe care le gasiti in studioul nostru), in cazul in care nu se indeplinesc aceste conditii nu vei avea clientela. Clientii nu vor plati pentru un show cu un model pe care nu il poate vedea sau auzi bine se vor duce la alt model. Veti avea nevoie de asemenea de un loc confortabil si intim cu un decor care scoate in evidenta formele tale si nu distrage atentia clientului de la tine. La fel de important este dorinta puternica pentru succes. Noi vom fi langa tine pentru a te ghida pe tot parcursul acestui drum. Acest job va fi afacerea ta, tu esti seful! Daca nu esti motivata afacerea ta va esua! Modelele de top depun intre 30-40 de ore pe saptamana. Ele isi stabilesc si pastreaza un program in asa fel incat clientii fideli stiu cand sa le gasesasca online. Ele is fac timp pentru ale rapsunde mesajelor si email-urilor clientilor lor. Ceea ce face cu adevărat un model de top este ambiția să nu renunțe, să aibă răbdare și un zâmbet mare cand afacerea este lentă, și prezența de spirit pentru a trata videochatul la fel ca orice alta afacere. În cele din urmă, unui model de webcam de succes îi place ceea ce face. II place timpul petrecut online si a rata acest lucru. Un bun model de videochat este extrem de flirtos si si doreste cu adevarat sa isi cunoasca clientii. Isi face clientul sa se simta special si intelege ca in aceasta afacere cel mai important este sa iti construiesti o baza solida de admiratori. ( Unii clienti cheltuiesc in jur de 250000$ pe an cu modelele lor favorite) Cu cat petreci mai mult timp online si oferi show-uri de calitate cu atat vei avea mai multi clienti fideli.

Castiga bani onlineBucura-te de beneficiile noastre!

Lucram in acest domeniu de un deceniu, am incercat si testat toate site-urile de videochat existente. Stim care platesc bine, care au trafic de calitate si care sunt o pierdere de timp. Am selectionat atent site-urile pe care modelele pot castiga un salariu frumos si pe care pot profita de clienti respectuosi cu multi bani pentru anii care vor veni.Nu-ti pierde timpul completand nenumărate formulare și sărind de la site la site până când ești suficient de norocos pentru a găsi unul care iti convine. Nu risca punerea câștigurile tale și informațiilor personale în mâinile escrocilor. Cunoastem foarte bine aceasta afacere și te vom ajuta sa câștigi un salariu de top pe cea mai aglomerata retea de videochat din prima zi! Vei beneficia de asemenea de expertiza noastră in timp ce noi iti vom maximiza succesul si veniturile. Este o industrie grea dar veti castiga din indrumarea noastra pe masara ce afacerea ta creste exponential. Cel mai important este ca noi te vom pune mereu pe primul loc. Pana la urma succesul tau este succesul nostru. Te vom ajuta sa iti atingi obiectivele, facem parte din cea mai mare retea de videochat de pe intenet si oferim cel mai profitabil program de afiliere si recomandare a modelelor din Bucuresti. Nu vei gasi beneficii precum acestea la nici un alt studio.

Bucurați-vă de calitate

Videochat-ul poate fi incredibil de incitant și erotic, dar când calitatea audio și video lasa de dorit aceasta experienta poate fi distrusa. La Netlive studio veti utiliza cele mai noi tehnologii pentru a vă oferi cea mai buna calitate audio si video, astfel încât va veti putea concentra asupra discutiilor din camerele de chat fara să fiti frustrati de alte probleme aparute din cauza lipsei de calitate a transmisiei. Nu ai absolut nimic de pierdut, defapt ai numai de castigat!

Leave a Reply